NOVETAT! Havia de neixer una estrella!

Us presentem la novetat de la col.lecció Nuevas Voces de Libros de Aldaràn!

Havia de néixer una estrelleta, escrit per Elena Angulo i il.lustrat per Jolanda F. Ruiz.

Aquesta és la història d’una estrella que d’una nit per l’altra veu com desapareix la llum que havia de néixer de dins seu. És una metàfora que amb unes il·lustracions molt dolces i originals ens acosta a la mort gestacional i el seu procés de dol.

En aquest camí l’Estrella es trobarà amb les diferents reaccions del seu voltant, de la gent més propera a potser d’altres que tot i no formar part del seu entorn poden acostar-s’hi i acompanyar-la amb les seves vivències, emocions i reflexions.

Però també és una metàfora del procés d’acceptació de la pèrdua més general, d’una il·lusió, d’un projecte...i de com passem per diferents fases fins aconseguir arribar a l’acceptació que ens permet tornar a il·lusionar-nos i continuar caminant.

És un conte per llegir en família, grans i petits, per donar peu a expressar com se sent cadascú en aquests processos, per ajudar a entendre com se senten els altres i per a donar a conèixer una realitat molt sovint amagada amb un gran desconeixement sobre com gestionar-la i que poc a poc va fent-se més visible. És un conte per a fer preguntes i buscar plegats, les respostes que ens permetin continuar avançant.




Sobre les autores:



Elena Angulo Antúnez, és Psicòloga Especialista en Clínica i àmplia experiència en psicologia perinatal. Combina la seva pràctica clínica al GRAP (Gabinet de Recerca i Assessorament Psicològic) amb la docència a la facultat de Psicologia de la UB.


Gaudeix amb la família, la seva professió, la muntanya, cantar gòspel i escriure. Té publicat un altre conte, El camaleó enfadat (Ed. Lynx) i en té d’altres que espera que puguin veure la llum algun dia. Per la seva experiència personal i professional ha viscut de molt a prop la mort gestacional i perinatal i vol que amb aquest conte es pugui fer difusió i pedagogia sobre aquest tema actualment encara massa tabú.




Jolanda F. Ruiz inició su actividad en el mundo de las Bellas Artes trabajando fundamentalmente la pintura y posteriormente la ilustración. Años más tarde en un giro inesperado, entra en el campo de la psicología donde desempeña la mayor parte de su actividad como psicologa sanitaria. 


Es fundadora de " insolitart "una asociación artística sin ánimo de lucro, en la que personas con condición mental diversa pueden aprender y desarrollar una carrera profesional en el campo de las artes.


______________________


JA A LA VENDA, EN CATALÀ I EN CASTELLÀ, A LIBROS DE ALDARAN

Comentarios

Entradas populares de este blog

YO, LUCA

CATÁLOGO